La Generalitat convoca 17 places del Pla Serra Húnter a la UAB

El termini de sol·licitud comença el proper 18 de setembre i finalitzarà el 13 d’octubre

El Departament de Recerca i Universitats, mitjançant el Pla Serra Húnter (PSH), obrirà a partir del pròxim 18 de setembre una nova convocatòria per captar personal docent i investigador per a les universitats catalanes amb criteris d’excel·lència internacional. De les 48 places convocades en aquesta edició, la segona d’enguany, 17 s’ofereixen a la UAB.

L'objectiu d’aquestes convocatòries és la incorporació a les universitats públiques catalanes de personal docent i investigador altament qualificat i amb mèrits homologables als dels estàndards internacionals. Les persones aspirants han d'estar en possessió del títol de doctor i disposar d’una trajectòria acadèmica excel·lent, preferentment amb experiència internacional. Per a les ofertes de professorat agregat, cal disposar d’almenys tres anys d'experiència postdoctoral.

Les persones seleccionades per comissions integrades per personal acadèmic, nacional i internacional, de prestigi reconegut, hauran de dur a terme tasques docents així com cooperar amb els grups de recerca existents i/o desenvolupar noves línies de recerca complementàries.

El procés de selecció del PSH és obert a persones d’arreu del món i es divideix en dues parts. La primera correspon a la crida internacional i la segona és el concurs a la universitat. La primera part, que té una durada d’uns sis mesos, serveix per donar publicitat a les contractacions que ofereixen les universitats i permetre que les persones que no disposin de l’acreditació de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya puguin sol·licitar-la. La segona part és el procés selectiu en format de concurs; s’inicia amb la convocatòria oficial i la publicació al DOGC dels contractes oferts per cada universitat i pot durar fins a sis mesos més.

El termini per presentar candidatures començarà el 18 de setembre i s’estendrà fins al 13 d’octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.