Coneix els millors serveis per a la gent gran de Cerdanyola

A la ciutat hi ha diferents comerços, entitats i residències que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones més grans de la societat

Les persones més grans de 65 anys formen part d'un dels col·lectius més vulnerables de la ciutat. Tot i això, Cerdanyola compta amb molts serveis per millorar la seva qualitat de vida.

El TOT Cerdanyola et recomana una selecció de comerços i residències que ajuden a millorar la qualitat de vida de la gent gran en aquesta etapa:

 

AMAVIR

amavir santcugat

 

Amavir té 43 residències que ofereixen la millor cura a la gent gran, tots els serveis per a la tercera edat i la màxima qualitat en un ambient acollidor perquè els residents es trobin com a la seva llar.

Molt a prop de Cerdanyola, el grup compta amb una residència a Sant Cugat que inclou totes les comoditats i atencions que requereixen en funció de les necessitats de cada usuari.

Si vols rebre més informació, contacta a través de les següents vies:

On? Carrer Victor Hugo, 10 (Sant Cugat)
Telèfon:  935 836 100
Web: www.amavir.es

 

amavir logo

 

Farmàcia Núria Novell

Exterior de la Farmàcia Núria Novell.

 

La farmàcia ofereix una àmplia gamma de productes pensats per a les persones grans: en higiene personal, tenen tota mena de cremes hidratants que respecten el pH de la pell; en ajuda al pacient, ofereixen els millors bastonets, caminadors i cadires de rodes; en alimentació, compten amb batuts especials per a persones amb problemes de deglució, batuts amb menys sucres i més proteïnes per revertir la pèrdua de massa muscular, complements alimentaris per compensar el dèficit de vitamines i minerals i tota la gamma de col·làgens per tractar els problemes articulars.

Si vols una atenció de qualitat per al teu familiar, necessites els productes d'aquesta farmàcia.

On? Carretera Barcelona, 216 (Cerdanyola)
Telèfon: 93 594 71 95
Facebook: @farmacianurianovell

 

farmacia novell logo

Residència 'El meu avi'

elmeu avi residencia cerdanyola

 

La Residència El Meu Avi és un centre vinculat a la Generalitat de Catalunya (PEV), que compta amb 28 places per a persones vàlides i assistides i amb un centre de dia per a 5 places, treballant, des de l'any 2010, amb el ferm propòsit d'oferir serveis de qualitat, units a l'eficàcia dels professionals que els presten.

L'objectiu és aconseguir un entorn de benestar per a la gent gran, envoltats d'afectivitat, independència i intimitat i, tot això, amb la seguretat de tenir a la seva disposició un equip professional i humà, el treball està orientat a la cura integral del resident.

Treballen per una acurada i meticulosa atenció personalitzada, perquè cada resident segueixi sent protagonista de la seva pròpia vida. Consideren que el més important de la residència són les persones que en formen part.

On? Rda. Cerdanyola, 50 (Cerdanyola)
Telèfon:  935920126
Web: www.residenciaelmeuavi.es

residencia 'El meu avi' Cerdanyola logo

 

Espai Bucal Miralles

espai bucal miralles gent gran

Espai Bucal Miralles és una clínica dental de Cerdanyola amb una especial atenció envers les persones més grans de 65 anys. Aposten per la gent gran, a banda d'un públic infantil, jove i adult, per oferir-los un servei odontològic de qualitat amb el millor preu del mercat.

Els accessos al centre estan adaptats a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda i les persones jubilades tenen un 10% de descompte en pròtesis. Facilitat de pagament.

Si vols millorar la salut bucodental, aquesta clínica dental ofereix una excel·lent relació qualitat-preu.

On? C/Sant Casimir, 19-21, local 8 (Cerdanyola)
Telèfon:   931483898
Web: ebmiralles.cat

espai bucal miralles logo

 

 

Policlínic Cerdanyola

artrosis monocits grup policlinic

 

L'artrosi de les mans i els dits és un procés degeneratiu de les articulacions molt freqüent a partir dels 45 o 50 anys. Té prevalença en el sexe femení i un component genètic important, així com professional.

Els tractaments clàssics com els antiinflamatoris orals, la fisioteràpia o les infiltracions amb cortisona, no sempre són eficaços i tenen un alleujament temporal, i la cirurgia és preferible deixar-la com a últim recurs, ja que a vegades no és molt eficaç, tal com explica el Dr. Daniel Adán, Metge de la Unitat del Dolor i Medicina Regenerativa.

La teràpia amb infiltracions de monòcits suposa l'últim avanç en tractaments regeneratius, segons fa saber el Dr. Pairó, traumatòleg especialista en tractaments biològics de Grup Policlínic. Sent aquesta una alternativa molt eficient, per a les articulacions afectades per l'artrosi en general i a les mans en particular.

Si vols saber com combatre l’artrosi demana cita a Policlinic Cerdanyola.

On? Avinguda de Catalunya, 68 (Cerdanyola)
Telèfon: 935 92 26 62
Web: grup-policlinic.com

Policlinic Cerdanyola L BO
Més informació