La gimcana 'Guanyem amb la diversitat' segueix activa

Desembre ofereix encara algunes activitats emmarcades en el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional

Encara està activa la gimcana Guanyem amb la Diversitat, que consisteix a completar un recorregut per la ciutat on a través de codis QRs es podrà saber si els edificis de Cerdanyola estan adaptats a les persones amb diversitat funcional. Per participar-hi cal inscriure's en aquest formulari

Entre les persones participants en la gimcana se sortejarà un xec de 50 euros en llibres o joguines i dues entrades per a un espectacle del Teatre Ateneu. La gimcana, que estarà activa entre el 3 i el 27 de desembre, ha estat preparada per Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada amb la participació de l’alumnat de l’Institut Banús.

Altres activitats

Pel que fa al cartell d'activitats emmarcades en el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional, Cerdanyola ja va celebrar l'acte central de la jornada, a més d'altres activitats.

L'última activitat del programa es farà el 20 de desembre, a les 12 h, a l’hora del Conte per a Menuts de la Biblioteca s’explicarà l’adaptació del conte Som capaços per treballar la diversitat funcional amb els més petits i petites. A més, es regalarà un exemplar del conte a les persones assistents. L’aforament a l’activitat serà limitat a la capacitat de la sala Enric Granados.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.