El grup editorial Penguin Random House obrirà un nou centre logístic a Cerdanyola

Es construirà un magatzem de 42.000 m2 a la parcel·la on hi havia la fàbrica Aiscondel

Cerdanyola del Vallès serà la seu del nou centre de distribució logística del grup editorial Penguin Random House i SEGRO, empresa líder a Europa en immobilística. Així, els magatzems que fins ara operaven des de Pallejà es traslladen al carrer de Santa Anna 101, on havia estat l'emblemàtica fàbrica Aiscondel. El pròxim dijous 14 de setembre a les 11 h es farà un acte simbòlic on el grup posarà la primera pedra del nou centre logístic. 

Un magatzem de 42.000 m2

En la parcel·la cerdanyolenca es construirà un magatzem de 42.000 m2 amb garanties de sostenibilitat i de qualitat, amb certificat Breem Excellent. Allà es produiran els més de 20.000 títols actius dels 44 segells editorials en català i castellà del grup, com Alfaguara, Debutxaca, Lumen, La Magrana, Debat, Aguilar, Cavall de Troia, Suma de Lletres, Salamadra o Grijalbo. La intenció es enfortir la línia estratègica de creixement de la companyia i millorar la eficàcia del servei al client de manera sostenible. 

La primera pedra

En l'acte de dijous 14 es presentaran tots els detalls del projecte, els motius que l'han impulsat i l'impacte socioeconòmic que suposarà per a Cerdanyola. Hi seran presents l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, la CEO de Penguin Random House, Núria Cabutí i el CEO de SEGRO Spain, David Alcázar

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.