Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

Les piscines Bosc Tancat, Turonet i Montflorit estaran obertes fins al setembre

Les piscines descobertes de Cerdanyola donen la bevinguda a l'estiu obrin portes durant els pròxims dies. Les tres piscines municipals que romandran obertes fins al setembre són Bosc Tancat, Turonet Montflorit.

Bosc Tancat

Obriran entre el 19 de juny al 15 de setembre.

Horari: De dilluns a diumenge d’10 a 19 h.

Preus: Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. Les tarifes seran les mateixes que les de l’any passat. El preu de l’entrada els dies laborables és de 5,70€ per als adults i a partir de 2,60€ per a infants (depèn de l’edat). Els caps de setmana el preu és de 7,50€ (adults) i a partir de 3,60€ per a infants.

preus bosc tancat

preus bosc tancat

Turonet

Obrirà portes el divendres 16 de juny i tancarà la temporada el 4 de setembre.

Horari: De dilluns a diumenge de 10.30 h a 19.30 h.

Preus: Les entrades i abonaments es podran comprar online pròximament i a la recepció de la instal·lació. L’entrada puntual d’adult entre setmana val 5,40€ i els caps de setmana de 6,50€. Per a infants el preu és de 4€ i 5,40€. 

preus turonet

Preus de la piscina municipal Turonet.

 

Montflorit

Obrirà portes els dies 17 i 18 de juny, però la temporada no començarà fins al 21 de juny. Tancarà la temporada el 3 de setembre.

Horari: De dilluns a diumenge de d'11 a 19 h.

Preus: La piscina manté les tarifes del 2022 i ofereix diferents entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals, etc. L’entrada general dels dies laborables d’adults val 5,20€ i d’infants, 4,40€. Els caps de setmana tenen un preu de 6,20€ (adults) i 5,20€ (infants). És recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

Preus piscina Montflorit.

Preus piscina Montflorit.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.