Una incidència d'Adif deixa sense trens les línies de rodalies durant una hora

La incidència s'ha produït al voltant de les 9.30 h a Barcelona. La R4, que passa per Cerdanyola s'ha vist afectada amb demores de més de 30 minuts

Una avaria a les instal·lacions d’Adif a Barcelona ha afectat aquest dijous al matí totes les línies de Rodalies i mitjana distància, segons informen a betevé fonts de Renfe i Adif. Durant una hora molts trens s’han hagut d’aturar i, segons expliquen les mateixes fonts, només es podien moure prèvia autorització per garantir la seguretat dels usuaris.

Ha estat, en concret, una incidència als sistemes de senyalització i gestió del trànsit a la bifurcació de Marina, a l’interior dels túnels. L'avaria s'ha produït poc després de les 9.30 h i no s'ha pogut solicionar fins gairebé les 11 h. Això ha provocat que la freqüència de pas dels trens quedés alterada durant una hora. 

 

 

En aquests moments, la R4, que passa per Cerdanyola està recuperant progressivament la normalitat, tot i que encara es poden produir retards de fins a 30 minuts. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.