L'independentisme es mostra unit a l'1 d'Octubre

La Comissió Primer d’Octubre va reunir a més de 250 persones a la plaça Jaume Grau i Altayó el passat dissabte 30 de setembre

La Comissió Primer d’Octubre va reunir a més de 250 persones a la plaça Jaume Grau i Altayó el passat dissabte 30 de setembre per commemorar el sisè aniversari del referèndum per la independència de l’1 d’octubre de 2017.

La vetllada va començar amb un correfoc a càrrec de la Colla Jove de Diables de Cerdanyola entre la Plaça Sant Ramon i el Carrer Santa Maria seguit d’una ballada de sardanes amb la colla Sardanista on s’hi va afegir part de les persones assistents. Es va preparar una botifarrada per sopar que va acabar amb un recital del col·lectiu d’actrius i actors «TeatRe amb R de República», la lectura del manifest unitari i una actuació musical d’Àlvar Roda acompanyada d’un cremat de rom.

L’acte va reivindicar la lluita pacífica i democràtica de l’independentisme, la defensa de la llengua catalana i es va tornar a condemnar la repressió de l’estat tot apel·lant a l’amnistia per les persones represaliades. Totes les intervencions van fer notar el valor de que aquest acte hagi estat convocat de manera unitària per totes les forces i entitats independentistes de Cerdanyola: Assemblea Nacional Catalana, Consell Local de la República, Debat Constituent, Esquerra Republicana de Catalunya, Guanyem Cerdanyola, i Junts per Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.