Els infants de Cerdanyola mengen les 12 llaminadures en el seu Cap d'Any particular

Dos centenars de persones aproximadament han assistit al primer Cap d'Any Infantil a la plaça Abat Oliba i Francesc Layret

La festa ha estat garantida en el primer Cap d'Any Infantil celebrat a Cerdanyola del Vallès aquests diumenge 31 de desembre al matí. Uns dos-cents infants i les seves famílies s'han vestit amb el cotilló a les 11.30 h per assistir amb puntualitat a les campanades de les 12 h, no amb raïm, sinó amb llaminadures.

Cap d'Any Infantil de 2023. FOTO: Nora MO

Cap d'Any Infantil de 2023. FOTO: Nora MO

Una gran pantalla instal·lada al costat de l'escenari ha mostrat els moments de més alegria de la celebració diürna. L'activitat ha rebut la visita també de la Fada Alba, que abans de celebrar les campanades ha preguntat infant per infant quin desig volen que es compleixi aquest any 2024. Les respostes han estat diverses, des de peticions de ninots o peluixos fins a mascotes o "poder menjar caramels sempre". A imitació de la festa a la Porta del Sol de Madrid, uns segons abans de les 12 h han començat a sonar les campanades i la gran pantalla ha indicat el moment de menjar cada llaminadura fins a arribar a les dotze.

Cap d'Any Infantil de 2023. FOTO: Nora MO

Cap d'Any Infantil de 2023. FOTO: Nora MO

El festeig del nou any fictici ha comptat amb la presència dels Superherois, un quartet de músics que han dinamitzat la festa fent participar el públic. En una ocasió, un dels cantants ha baixat de l'escenari per a ballar amb els infants de primera fila. També ha volgut assistir a la festa el Superpopi, una titella mascota dels Superherois que ha volgut mostrar al públic els seus dots heroiques. La festa ha estat un èxit i les cares d'alegria han estat garantides.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.