S'instal·larà un Punt Lila a la Festa de la Tardor 2021

Per mitjà de la campanya "La Festa és nostra", la comissió de les festes de tardor se situa en contra de la violència masclista i LGTBIQ+fòbia

La Comissió de Festes de Sant Martí torna a posar el feminisme com a valor central de la Festa Major de Tardor aquest any 2021. És per això que l'entitat se suma a la campanya "La Festa és Nostra", amb l'objectiu d'implicar a tothom en contra de qualsevol forma de violència masclista i LGTBIQ+fòbia

Més info: PROGRAMACIÓ: Festa Major de Sant Martí 2021

'Recorda... No és no'

Per mitjà de la campanya "La Festa és nostra" es vol recordar que la festa és per gaudir-la. En el pamflet de la programació d'activitats s'hi poden llegir les respostes que la campanya creu que s'haurien de fer davant d'una agressió masclista o LGTBIQ+fòbia: "No em molestis"; "Sí, vaig vestida com vull"; "No en tinc ganes"; "Sí, vull gaudir de la festa"; "No ballaré amb tú si no vull"; "Sí, estimo a qui jo trio"; "He canviat d'opinió, ja no em ve de gust".

Punt Lila a la Plaça Sant Ramon

Els divendres i dissabtes de festa major, s'instal·larà un Punt d'Informació Lila a la Plaça Sant Ramon per a aquelles persones que vulguin conèixer els recursos que té la ciutat en matèria de feminisme i diversitats sexuals i de gènere. També per a aquells o aquelles que vulguin reflexionar sobre les violències masclistes i LGTBIQ+ fòbia. Els horaris són el divendres 5 de novembre, el dissabte 6, el divendres 12 i el dissabte 13 de les 22 a les 3 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.