L'Institut Banús atura les classes per protestar davant la manca de connexió a Internet

El dilluns 26 de setembre aturaran una hora les classes com a forma de prostesta

L'Institut Banús de Cerdanyola del Vallès aturarà una hora les classes per protestar davant la manca de connexió a Internet que pateix el centre. L'Assemblea de docents de l'Institut han acordat fer una aturada el dilluns 26 de setembre de 13.30 a 14.30 h.

Els professors i professores del centre denuncien que no disposen de connexió a Internet i que el Departament d'Educació de la Generalitat no els garanteix la xarxa: "Tenim un Departament d'Educació que no ens pot garantir l'accés a internet en tot el nostre centre de treball (no hi ha connexió de qualitat a internet a la majoria dels espais del centre, i a d'altres ni tan sols n'hi ha, des de l'inici de curs), obligant-nos a usar les dades dels telèfons dels professors/es i de les alumnes; mentre se'ns demana que fem formacions sobre xarxa i seguretat a internet quan no tenim xarxa al centre, el que impossibilita fer la tasca docent i el procés d'aprenentatge de l'alumnat, atès que tenim tota la programació de les matèries orientada a l'ús de les noves tecnologies".

Els docents de l'INS Banús faran l'aturada d'una hora "davant la incoherència i la situació esmentada que ens impedeix fer la classe planificada en les condicions normals i adients" i amb l'objectiu de demanar al Departament d'Educació que assumeixi la responsabilitat i solucioni el problema.

Des de l'assemblea del centre també asseguren que encara no disposen de les pantalles digitals que Educació els va anunciar que rebrien. "Tenim un Departament d'Educació que, amb l'argument de l'autonomia de centre, no pot garantir que tots els projectors o el sistema d'àudio de les aules funcionin; carregant de feina extra als equips directius", protesten.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.