Ja es poden sol·licitar les beques escolars pel curs 2024-2025

El termini per presentar sol·licituds és entre l'1 d'abril i el 31 de maig

Comença la convocatòria de beques escolars del pròxim curs 2024-2025, adreçada a l'alumnat empadronat a Cerdanyola d’escoles bressol municipals, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de l’1 d’abril al 31 de maig de 2024.

La quantitat inicial destinada a la convocatòria és de 818.000 €, un 23% més que el curs passat. 

Què inclouen les beques?

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per a llibresmaterial escolar i beques de menjador escolar per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària, a més d'infants matriculats en un centre d’educació especial amb escolaritat compartida. Només podran optar-hi els alumnes que no s'hagin beneficiat de beques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o del Ministeri d’Educació.

També s'inclouen a les beques equips informàtics personals, aplicable únicament al curs en què s’inicia el treball amb equips informàtics personals i a l’alumnat de nova incorporació al centre escolar. A més, llicències digitals, plataformes on-line i /o programari per a alumnat que treballi amb equips informàtics personals. Els ajuts també van destinats a llars d’infants i assistència a colònies i sortides de fi d’estudis per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària.

Exclusions per situacions especials

Queda exclòs de la convocatòria l'alumnat en acolliment residencial a centres sufragats per la Generalitat de Catalunya. També l'alumnat matriculat en el Centre d’Educació Especial de Jeroni de Moragas o qualsevol altre centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que sigui beneficiari del règim de beques escolars del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. A més, els alumnes de centre d’educació especial que estiguin cursant PFI, per estar sotmesos a un règim especial.

Com tramitar la sol·licitud?

Es poden sol·licitar les beques telemàticament mitjançant la Seu electrònica de l' Ajuntament. També de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament en aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica. Per a aquesta modalitat s’haurà de demanar cita prèvia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.