Ja es pot consultar el Pla Urbanístic Metropolità

El PDUM regula com s’estructuren les ciutats metropolitanes

Fins al 30 d’octubre, la ciutadania i el teixit associatiu dels municipis metropolitans poden resoldre dubtes, aclarir qüestions i realitzar consultes sobre el document inicial del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) que ordenarà el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les properes dècades. 

Després de diversos tràmits, el PDUM s’ha obert a consulta pública i es pot revisar al web www.urbanisme.amb.cat/informar-se. Per resoldre dubtes de forma telemàtica cal demanar  cita prèvia al web d’atenció ciutadana de l’AMB.

En el cas de les al·legacions, aquestes es poden realitzar digitalment o presencialment a les oficines AMB situades a la Zona Franca de Barcelona. El document també es pot consultar presencialment a les oficines de l’AMB o a l’Oficina Itinerant d’Atenció Ciutadana del PDUM que en el cas de Cerdanyola s’ubicarà del 18 al 22 de setembre a l’Ateneu de 9 a 14 h.

El futur de l’àrea metropolitana

El PDUM, aprovat inicialment el 21 de març, és una actualització del Pla General Metropolità, aprovat al 1976. Des de l’any 2019 s’han fet diversos processos participatius en els quals ha participat la ciutadania de diferents municipis, entre ells Cerdanyola

“El Pla preveu 120.000 habitatges assequibles, 15 noves àrees de centralitat, 240 km d’avingudes metropolitanes i 870 km d’eixos verds, entre molts altres aspectes”, destaca l’Ajuntament. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.