El Joc de l’OKKA torna amb nous personatges i format virtual

Les inscripcions i l'inici del joc organitzat a la Biblioteca Central seran el 17 de gener i la festa final està prevista a l’abril del pròxim any

La Biblioteca Central de Cerdanyola organitza una nova edició del Joc de l’OKKA que inclou novetats. Al tradicional joc de lectura amb les caselles típiques del joc de l'oca se sumen dos nous personatges, la Primavera i la Tardor. A més, s'hi participarà a través d’un aplicatiu en tauleta de la biblioteca.

L'OKKA es tracta d’un joc que combina la lectura amb el taulell tradicional del joc de l'oca, adreçat a infants de 7 a 12 anys. Els nens i nenes inscrites han de llençar el dau gegant i avançar per les caselles a mesura que van llegint i superant proves. La biblioteca ha dissenyat els personatges i el mateix joc, així com les proves. És un joc d’equips per afavorir la participació i la cooperació.

Tardor i Primavera, els nous personatges de l'OKKA. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Tardor i Primavera, els nous personatges de l'OKKA. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

'Què passaria si les estacions desapareguessin?' és la pregunta que dinamitarà el joc enguany, les respostes del qual es resoldran jugant al Joc de l’OKKA 2022. Les inscripcions i inici del joc a la Biblioteca Central de Cerdanyola seran a partir del dilluns 17 de gener de 2022. La festa final està prevista de cara a l'abril del pròxim any. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.