El jovent de Cerdanyola aprèn a circular de manera segura amb patinets i bicicletes

La Policia Local està fent sessions de circulació segura a l'alumnat de primària i secundària

La Unitat d’Educació Viària de la Policia Local està duent a terme sessions de circulació segura amb vehicles de mobilitat personal i bicicleta per a l'alumnat de 3r i 4t de l’ESO i 5è de primària, respectivament. En total, 835 alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat participaran en la iniciativa.

Fomentar hàbits viaris correctes

Les sessions s'inicien amb una primera part teòrica i continuen amb les pràctiques dels joves i infants en un circuit tancat i instal·lat a la pista coberta de La Boina del CEM Can Xarau. El circuit simula una ciutat amb carrers, rotondes i senyals de trànsit. Els i les participants han de circular respectant els senyals i les normes de circulació. En acabar la pràctica, la sessió finalitza amb una reflexió.

Aquesta iniciativa complementa les xerrades d’educació viària que la Policia Local porta a terme a les escoles i instituts, amb l’objectiu promoure la reflexió al voltant de la mobilitat segura. Uns 3.000 alumnes d’infantil, primària i secundària hi participen cada curs. Els diferents programes educatius busquen fomentar hàbits correctes en el seu comportament com a vianants, conductors de bicicletes o patinets.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.