La Jugatecambiental inaugura la tardor amb activitats al Parc del Turonet

L’espai lúdic i educatiu de la Jugatecambiental torna aquesta tardor 2021 amb l’horari ampliat, d’11.30 h a 14 h

La Jugatecamabiental torna aquest diumenge 19 de setembre al Parc del Turonet amb noves activitats gratuïtes per gaudir i aprendre en família, que s’allargaran setmanalment tots els diumenges fins al 28 de novembre. Enguany, aquest espai de joc estarà obert entre les 11.30 h i les 14 h, quan fins ara tancava a les 13.30 h.

La programació d’enguany torna a incloure activitats d’interacció amb el parc, que estaran dirigides per educadors i educadores ambientals que posen en valor la importància social dels parcs així com el respecte per l'entorn i el civisme. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha tornat a apostar un any més per aquesta iniciativa, compartida amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i diferents Ajuntaments metropolitans.

Aquesta temporada de tardor 2021, infants i famílies podran conèixer la fauna i la vegetació del parc, aprendre bons hàbits per reduir la contaminació acústica i saber orientar-se amb GPS per mitjà d’una gimcana de geocaching. Aquestes i d’altres activitats programades es duran a terme els diumenges entre les 12 h i les 14 h. A més a més, es tornarà a oferir el servei de préstec de bicikits, un kit amb inflador i eines per posar a punt les bicicletes in situ.

Primer dia: inventari d'ocells

La primera activitat de diumenge 19 de setembre servirà per posar al dia el cens d’ocells, fent l’inventari dels que viuen al parc. Tant aquesta com les següents sessions estaran guiades i són gratuïtes. Cal recordar que totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat de la Covid-19, i per tant serà imprescindible dur la mascareta.

Cartell Jugatecambiental 2021

Cartell Jugatecambiental 2021

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.