La Biblioteca Central, tancada del 15 al 18 d’agost

Dilluns 19 la biblioteca tornarà a obrir amb l’horari d’estiu, que mantindrà fins el 31 d’agost

La Biblioteca Central de Cerdanyola tancarà del dijous 15 fins diumenge 18 d’agost, en motiu del pont festiu.

Dilluns 19 tornarà a obrir amb l’horari d’estiu: dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h; dimecres de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h i divendres de 10 a 14 h, mentre que dissabtes o diumenges romandrà tancada durant tot el dia.

Durant l’estiu, la Biblioteca organitza la 3a edició del concurs fotogràfic 'Mostra'ns el teu estiu', en col·laboració amb AFOCER i el Museu d’art de Cerdanyola.

El termini per enviar les fotografies finalitza el 30 de setembre, i el veredicte de les imatges guanyadores d'aquesta edició es farà públic el dia 5 de novembre. Les 25 fotografies millor valorades seran exposades a la Biblioteca Central de la ciutat.

Coneixes la biblioteca de la teva ciutat?

La primera biblioteca pública del municipi va ser inaugurada l'any 1970 en un local del carrer Sant Iscle. L'any 1991 es va traslladar a la masia Ca n'Altimira, l'origen de la qual és anterior al segle XVI.

L'actual edifici és fruit de la reforma integral, duta a terme per l'arquitecta Marina Salvador, d'un edifici existent, un antic gimnàs municipal. Actualment, l’equipament de la Biblioteca Central de Cerdanyola ofereix un fons de 65.000 documents i 190 subscripcions a diaris i revistes. 

A més, la planta inferior de la biblioteca compta amb un total de 12 ordinadors des d’on s’ofereix el Servei d’Internet i +, i hi ha l’àrea general, l’espai de formació (Sala Multimèdia), un altre espai de suport (Sala de suport 1) i la zona de treball intern.

A la planta d’accés, la BCC també compta amb les sales d’Enric Granados i d’exposicions, que tenen un funcionament independent de la resta de la Biblioteca.

A la primera planta hi trobem l’àrea infantil i la sala de Petits Lectors, i finalment al segon pis hi podeu trobar, hi ha un espai diàfan que acull el fons d’imatge, cinema, música, fotografia i còmic, a més de dos espais de suport.