La línia R4 de Rodalies modifica els seus horaris a l'agost

La línia R7 deixa de circular degut a la "nul·la demanda"

Del 31 de juliol fins al 25 d'agost la línia R4 de Rodalies (Sant Vicenç de Calders - Manresa), que passa per Cerdanyola del Vallès, modifica els seus horaris per a adaptar-se a la demanda de l'agost. Aquí pots consultar els horaris.

A més, es modifica el servei de l’R4 amb motiu de les actuacions que Adif està duent a l’àmbit de Martorell – Castellbisbal relacionades amb el Corredor Mediterrani.

D'altra banda, degut a la "nul·la demanda" que es registra en aquestes dates, des del 29 de juliol ja no circulen els trens de la línia R7 que comuniquen Cerdanyola Universitat – Barcelona Fabra i Puig.

A partir del divendres 18 d'agost i fins al divendres 25 d'agost, es mantindrà suprimida la relació Cerdanyola Universitat – Barcelona Fabra i Puig i es recuperaran únicament aquells serveis que reforcen la línia R4, en la relació Molins de Rei – Montcada Bifurcació de dilluns a divendres feiners.

La línia R7 recuperarà el servei habitual el dilluns 28 d'agost de 2023, com les línies R2 i R4.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.