MAPA: Afectacions al trànsit per la Cavalcada de Reis a Cerdanyola

No es podrà aparcar als carrers per on passa la Cavalcada des de les 9 h del 5 de gener

 

La Cavalcada de Reis de Cerdanyola del Vallès d'aquest 5 de gener provocarà el tall dels carrers per on passa, limitacions d’estacionament i també modificacions en el recorregut d’algunes línies de bus. Així, estarà prohibit aparcat als carrer per on passarà la Cavalcada des de les 9 h del matí del mateix dijous 5 i alguns carrers adjacents es tallaran durant el dia. 

El recorregut

La sortida de la desfilada està prevista a les 17.30 h al Parc Tecnològic, a la cantonada del carrer dels Boters amb l’avinguda de la Universitat Autònoma. Recorreran els carrers de la ciutat per saludar a la ciutadania amb la desfilada de carrosses i artistes. El recorregut de la Cavalcada de Reis accedirà a la ciutat pel carrer de Sant Ramon, girarà pel carrer d’Anselm Clavé per baixar pel carrer de Sant Enric fins a la plaça de Sant Ramon a on agafarà el carrer de Sant Casimir, el carrer de Francolí fins al passeig de Cordelles a on es dirigirà cap a l’Ajuntament, baixarà pel carrer de Francesc Layret, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de la Primavera fins arribar al Parc del Turonet. Tots aquests carrers quedaran afectats i no es podrà circular per ells durant el pas dels Reis i les seves comitives. 

Talls a carrers adjacents

Està prohibit aparcar als carrers del recorregut des de les 9 h del matí del dia 5 de gener, per facilitar les tasques de neteja del circuit. També s'ha de tenir en compte que a partir de les 17 h haurà restriccions de circulació de vehicles en el recorregut. A més, en el seu transcurs es produiran talls en diversos carrers adjacents. Les autoritats recomanen evitar l'ús del vehicle pel centre de la ciutat en l'horari de la Cavalcada.

D’altra banda, també es veuran afectats els recorreguts de les línies urbanes i interurbanes d'autobús que passen pels carrers esmentats. Aquestes són les línies SU1 i SU3 i les interurbanes A4, B7, e3, B4, B2. Durant el transcurs de la Cavalcada les parades ubicades als carrers per on passarà quedaran fora de servei i els autobusos modificaran el seu recorregut per poder seguir circulant.

Recorregut i talls de carrers de la Cavalcada 2023. FOTO: Ajuntament

Recorregut i talls de carrers de la Cavalcada 2023. FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.