El Mercat de Cooperatives Escolars recupera el seu format habitual

Hi participen les escoles Serraparera, Xarau, Carles Buïgas, Les Fontetes, Collserola i La Sínia

El Mercat de Cooperatives Escolars torna després de dos anys d'aturada per la pandèmia. S'instal·larà el pròxim divendres 20 de maig a l’avinguda Sant Iscle, al costat de la plaça de l’Estatut, comptant amb la participació de les escoles Serraparera, Xarau, Carles Buïgas, Les Fontetes, Collserola i La Sínia.

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola que promociona la Diputació de Barcelona i impuls els serveis de Treball i Promoció Econòmica i Educació de l'Ajuntament.

Set noves cooperatives escolars

Des de les 9.30 h fins a les 12 h set cooperatives escolars de nova creació posaran a la venda els productes d'artesania que han fet al llarg d'aquests darrers mesos. L'Escola Carles Buïgas presenta Creat, l'Escola Collserola Alohaha.Coop, l'Escola Les Fontetes Diamonds Kids, l'Escola Serraparera L’art i els colors creatius, l'Escola Municipal La Sínia 26 Artistes i 26 Personalitats, i per acabar, l'Escola Xarau amb La terra dels invents. 

Les entitats solidàries beneficiàries

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries triades per l'alumnat. Les entitats que rebran les donacions disposaran, a més, d'un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats. Per aquest curs, les entitats escollides que han confirmat la seva participació han estat: Creu Roja, Aldees Infantils SOS, ADENC, Debra-Pell de papallona i El Safareig.

El projecte compta de dues parts, la de producció i la de venda, i té la intenció de treballar els valors cooperatius entre els infants: democràcia, responsabilitat, equitat i reconeixement de l'altre. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.