El Mercat de Les Fontetes, pioner en un nou servei de consignes intel·ligents

Les consignes permeten encarregar la compra telefònicament i recollir-la a qualsevol hora del dia, sense necessitat que el mercat estigui obert

El Mercat Municipal de Les Fontetes s’ha convertit en el primer mercat municipal de Catalunya en posar en marxa el servei gratuït de consignes intel·ligents. Aquestes permeten fer la compra per telèfon i recollir-la a les consignes a l’hora que es vulgui doncs estan disponibles les 24 hores del dia.

La persona que hagi realitzat la compra rebrà un codi al mòbil per obrir la porta exterior i podrà recollir l’encàrrec introduint el propi número de telèfon al sistema central de les consignes. Això farà que s’obrin les taquilles enllaçades al número de telèfon introduït. A més, hi haurà una plaça d’aparcament just davant la porta exclusiva per a les persones que vagin a recollir la compra a les consignes, que estan instal·lades a l’accés del mercat de la plaça de Velázquez.

Si es produeix qualsevol canvi de temperatura o problema, les portes de les consignes afectades queden bloquejades garantint sempre la qualitat dels aliments i el servei tècnic queda avisat de forma automàtica per poder procedir a solucionar la incidència. De moment, al mercat les compres es poden encarregar per telèfon i s’està treballant perquè pròximament es puguin realitzar també per internet.

Les consignes estan instal·lades a l'interior del mercat. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Les consignes estan instal·lades a l'interior del mercat. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.