El Mercat de Serraparera instal·la un sistema de recollida de la compra automàtic

El servei de consignes intel·ligents conserva la compra, està obert les 24 hores del dia i és automàtic

El Mercat Municipal de Serrapaera disposa de consignes intel·ligents, un sistema que permet recollir en una bústia externa al mercat la compra que prèviament s'hagi encarregat a qualsevol hora del dia, sense necessitat que el mercat estigui obert. El Mercat de Serraparera s'uneix així al de les Fontetes, que des del 2020 ja comptava amb aquest sistema. 

Recollida gratuïta les 24 h

El servei de consignes intel·ligents és gratuït, està disponible les 24 hores i permet fer l'encàrrec per telèfon, per internet o presencialment. El procés de recollida de la compra és senzill: cal que la persona introdueixi el seu número de telèfon a la pantalla i automàticament s'obrirà la consigna corresponent.

Conservació de qualitat 

Hi ha consignes per conservar els aliments congelats, unes altres per a productes frescos i unes terceres de temperatura ambient. Si es produeix qualsevol canvi de temperatura o problema, les portes de les consignes afectades queden bloquejades garantint sempre la qualitat dels aliments. A més, el servei tècnic queda avisat de forma automàtica per poder procedir a solucionar la incidència.

Modernització dels mercats

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, destaca que "aquest és un pas més en la modernització dels mercats" i afegeix que "és una actuació més de les que tenim previstes perquè volem encetar la reflexió sobre la reforma integral del mercat". La regidora de Comerç i Mercats, Cristina Padilla, parla del servei gratuït de consignes intel·ligents com "una nova oportunitat per atraure nous públics perquè facilita la compra, ja que aquesta es pot encarregar i recollir a qualsevol hora del dia".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.