El mes de gener ve carregat de xerrades sobre salut, infància i adolescència

Es tractaran temes com l'eutanàsia, la convivència amb adolescents i l'acompanyament en el joc lliure d'infants

L'Escola de Salut, el Casal de Joves d'Altimira i l'Espai Infantil organitzen quatre conferències previstes per aquest mes de gener de 2024 a Cerdanyola del Vallès. 

10 de gener: 'Què sabem de l'eutanàsia?'

Els Equips d'Atenció Primària Canaletes, Serraparera i La Farigola, que conformen l'anomenada Escola de Salut, organitzen xerrades sobre temes sobre salut d'interès general amb el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola. La primera sessió de l'any tractarà el tema de l'eutanàsia el dimecres 10 de gener entre les 17.30 i les 19 h a la sala 22 de l'Ateneu de la ciutat. No cal inscripció prèvia.

18 de gener: 'SOS tinc un/a adolescent a casa' (1a part)

Escolta Jove, el servei d'acompanyament emocional de l'Oficina Jove del Casal de Joves Altimira, conviden la població de Cerdanyola a la xerrada 'SOS, tinc un/a adolescent a casa'. La conferència es partirà en dues sessions que serviran per a treballar els reptes que mares i pares troben en l'etapa vital de l'adolescència dels seus fills i filles. La xerrada anirà a càrrec de Silvia Guillamón, psicòloga especialitzada en infància, adolescència i família.

La primera sessió tindrà lloc el dijous 18 de gener a les 18.30 h al Casal de Joves Altimira (passeig del Pont, 45). Les places són limitades i per assistir-hi és necessari reservar plaça inscribint-se en aquest formulari. La sessió anomenada L' adolescència tractarà el comportament dels adolescents, les seves inquietuds i preocupacions, les seves ganes de fer-se adults i alguns consells per a fer un bon acompanyament en aquesta etapa. 

23 de gener: 'Acompanyament al joc lliure'

L'Ajuntament de Cerdanyola organitza a l'Espai Infantil una xerrrada pensada per a famílies i infants sobre com acompanyar les criatures a través de moviment lliure i les cures quotidianes, partint de la base que l'infant és una persona capaç i competent. Les places són limitades i cal reservar plaça entre el 15 i el 19 de gener de 9:30 h a 12 h i de 16 h a 19 h, forma presencial a l'Espai Infantil (carrer Escoles 7) o trucant al 677 871 403. La conferència es farà el dimarts 23 de gener de 17 a 18.30 h al mateix Espai Infantil. 

25 de gener: 'SOS tinc un/a adolescent a casa' (2a part)

La segona sessió de la conferència organitzada per Escolta Jove tractarà sobre El dia a dia amb un/a adolescent, tocant temes com els estils educatius, la comunicació en l'adolescència, l'assertivitat o les normes i límits. La xerrada es farà el dijous 25 de gener a les 18.30 h al Casal de Joves Altimira (passeig del Pont, 45).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.