Milers de cerdanyolencs donen la benvinguda als Reis d'Orient

La cavalcada va recórrer el centre de Cerdanyola abans de la Nit de Reis

Els Reis d'Orient van rebre la benvinguda de milers de cerdanyolencs que es van aplegar als carrers de la ciutat per viure la cavalcada d'aquest 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar van desfilar pel centre de Cerdanyola del Vallès i van tornar a llençar caramels davant els ulls il·lusionats dels infants de la ciutat.

Més info: FOTOS: La Cavalcada de Reis de Cerdanyola 2023

La cavalcada va començar al Parc Tecnològic del Vallès i va passar pel centre de la ciutat fins a arribar al Parc del Turonet. La música de la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) obria la desfilada, que continuava amb la carrossa de la Fada Alba -el personatge creat l'any passat sorgit de la llum del Sincrotró ALBA- amb uns acompanyants que vestien els colors de la bandera LGTBIQ+. Tot seguit, arribaven les comparses que recollien les cartes dels infants i els xumets dels més petits.

A continuació, apareixien personatges sobre xanques i amb vestits extravagants. Abans de les carrosses dels Reis d'Orient, també van desfilar el trenet de Catalònia Fundació Creactiva i la comparsa amb llums de colors d'ASPADI. Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer la ciutat sobre les seves carrosses decorades de colors taronges, blaus i verds respectivament. Finalment, el carbó de la carrossa del carboner tancava la cavalcada.

Cavalcada de Reis 2023. FOTO: Nora Muñoz Otero

Cavalcada de Reis 2023. FOTO: Nora Muñoz OteroMentrestant, l'Orfeó Lleidatà i la coral de l'escola Aulos actuava al Parc del Turonet dirigit per Pedro Pardo. Quan han arribat Ses Majestats, la presentadora Gemma Ventura ha donat pas a l'acte d'entrega del pa i la sal per part dels representants del Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola (CIAC). Entre els desitjos que han transmès als Reis d'Orient hi havia: cuidar el planeta terra i la ciutat, el respecte a la diversitat, eliminar el maltractament animal i infantil, la pau al món i erradicar la pobresa.

Tot seguit, l'alcalde Carlos Cordón els ha fet entrega de la clau de la ciutat perquè durant la Nit de Reis poguessin deixar els regals a tots els infants, i també ha traslladat dos desitjos a Ses Majestats: que a Cerdanyola hi hagi oportunitats per a tothom i que tots els nens i nenes tinguin un regal i no perdin la il·lusió. Finalment, el rei Melcior s'ha dirigit a la multitud del Turonet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.