Modificacions en els horaris de les línies urbanes de bus durant l'agost

La línia SU2, que connecta amb Bellaterra i Can Cerdà, i la 648, entre Bellaterra i Montcada, no oferiran servei del 31 de juliol al 30 d'agost

Els horaris de les línies urbanes de bus a Cerdanyola del Vallès es veuran alterats entre el 31 de juliol i el 30 d'agost. Les línies SU1 i SU3 tindran una freqüència de pas d’una hora i les SU2 i 648 romandran sense servei. La línia urbana del Parc de l’Alba mantindrà el seu horari habitual.

La línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà línia 648 (Bellaterra – Montcada) no oferiran servei durant el mes d'agost. D'altra banda, les línies SU1 i SU3 modificaran els seus horaris habituals.

 

Sense servei a la SU2 i 648, variacions a SU1 i SU3

La línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà línia 648 (Bellaterra – Montcada) no oferiran servei durant el mes d'agost. D'altra banda, les línies SU1 i SU3 modificaran els seus horaris habituals.

La SU1 Canaletes-Can Coll tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des del CAP Canaletes (avinguda de Canaletes/carrer de la Costa) serà a les 8.30 h i la darrera a les 19.30 h. Des de Can Coll, la primera serà a les 9.02 h i l'última a les 20.02 h. Aquesta línia no oferirà servei els diumenges i festius.

La SU3 Renfe–UAB–CAP Canaletes també tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Renfe-UAB serà a les 9.30 h i l’última a les 20.30 h. Des del CAP Canaletes, la primera sortida es produirà a les 9 h i la darrera a les 20 h. Tampoc hi haurà servei d’aquesta línia els diumenges i festius.

Horaris dels busos urbans de Cerdanyola durant l'agost. FOTO: Moventis

Horaris dels busos urbans de Cerdanyola durant l'agost. FOTO Moventis

 

La línia del Parc de l'Alba, sense alteracions

D’altra banda, la línia urbana PA (FGC Bellaterra – Parc de l’Alba) mantindrà el seu horari habitual. Els dies feiners el primer autobús surt de l’estació de Bellaterra a les 7.45 h i el darrer a les 20.14 h. Des de la parada del Parc de l’Alba, la primera sortida és a les 7.59 h i la darrera a les 20.26 h. Els dissabte, diumenges i festius, aquesta línia no ofereix servei.

Algunes de les línies interurbanes A4, B7, B4, B2 i e3 que passen per Cerdanyola també veuran modificats els seus horaris. Les modificacions poden consultar una per una en aquest enllaç a la web de l'Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.