Mor el Mossèn Narcís Ribot, vicari de la Parròquia de Sant Martí

La Parròquia de Sant Martí ha anunciat la defunció de Mn Narcís

El Mossèn Narcís Ribot Trafí, vicari de la Parròquia de Sant Martí, ha mort als 68 anys aquest dilluns 6 d'abril, tal com han confirmat des de la Parròquia de Sant Martí, de Cerdanyola del Vallès. Mn Narcís es trobava ingressat a l'Hospital Parc Taulí a causa de la Covid-19.

Mn Narcís era vicari de la parròquia cerdanyolenca i rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Montcada i Reixac. Mn. Narcís va néixer el dia 5 de setembre de 1951 a Sant Feliu de Guíxols (Girona). Va estudiar al Seminari Conciliar de Barcelona on va rebre el diaconat el 19 de març del 1993.

Després, va ser vicari a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de l’Hospitalet de Llobregat, i l’any 2001 va ser nomenat vicari de la parròquia de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès. Amb la creació del Bisbat de Terrassa, va ser incorporat al clergat d’aquesta nova diòcesi. L’any 2008 va ser nomenat, a més, rector de la parròquia de Sant Joan Baptista de Montcada i Reixac i l’any 2011 vicari de la parròquia de Sant Esteve de Ripollet.

Des del Bisbat de Terrassa expliquen que "ateses les actuals circumstàncies, la missa funeral se celebrarà més endavant i s’indicarà oportunament".

A més de la seva activitat en les parròquies de Cerdanyola i Montcada, Mn Narcís va desplegar el seu interès pel cinema i la cultura a través d'un blog personal