Els Mossos exposen consells de seguretat als CAP de la ciutat

La mostra de consells de seguretat és itinerant i passarà per tots els CAP de Cerdanyola

Durant aquest mes d'octubre, els passadissos dels Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola acolliran una mostra divulgativa de consells de seguretat impulsada pels Mossos d'Esquadra. La campanya està especialment adreçada a les persones grans.

Es tracta d'una exposició itinerant que consta de 9 plafons amb consells de seguretat diversos: a casa, al carrer, al comerç, al banc, al mòbil i a Internet, seguretat i mobilitat a la llar, la importància de l'ajuda de l'entorn, i, fins i tot, notícies de detencions. Els plafons estan encapçalats pel títol "CONSELLS DE SEGURETAT – Exposició itinerant. La Diputació de Barcelona i la Policia de la Generalitat-Mossos d´Esquadra amb les persones grans".
Els plafons s'han estrenat al CAP Serraparera, on es podran veure fins el dilluns 14 d'octubre. Des del 14 fins al 21 d'octubre estaran exposats al CAP Canaletes i des del 21 fins al 28 d'octubre al CAP La Farigola. Finalment s'exposaran al Locutori Fontetes del 28 d'octubre fins al 4 de novembre.

 

Quins consells es donen?

Algunes de les recomanacions que mostra l'exposició fan referència a situacions com l'ajuda a les persones que tenim dins el nostre entorn. Així, es demana adreçar-se als CAP, al 112 o a Serveis Socials en cas de conèixer persones que viuen soles i no poden sortir de casa, en cas que faci molt temps que no veus a un veí o veïna o si hi ha sospites que algú no estigui sent ben tractat.

A casa es recomana tancar la porta de la comunitat, no obrir la porta a persones desconegudes i canviar els panys en cas d'haver perdut les claus, entre altres consells. Quan toqui visitar el banc, es recomana estar alerta a l'hora de treure diners i evitar retirar grans quantitats de diners.

 

 

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?