Mossos ha detectat aquest estiu una vintena de vehicles usats per a cometre furts

El Cos de Mossos d'Esquadra finalitza aquest cap de setmana un període intens de vigilància havent usat drons

Mossos d'Esquadra ha intensificat durant l'estiu vigilància del dispositiu Pista incorporant drons per a prevenir de furts i robatoris les àrees de descans i servei de les vies catalanes. Aquest dispositiu de seguretat combina la intel·ligència policial i la investigació amb la resta d'efectius policials del Cos de Mossos d'Esquadra. En els últims dos mesos s'han identificat 48 multireincidents i s'han detectat 19 vehicles utilitzats per cometre fets delictius.

En el marc de les diferents investigacions que s'han dut a terme, els agents també han desarticulat dos grups criminals especialitzats en robatoris a camions en la modalitat dels teloners, a les principals vies de trànsit. Els patrullatges mòbils i estàtics s'adequaran a partir de dilluns a la nova realitat després d'acabar-se les vacances, tot i que continuaran parant especial atenció en les zones de descans.

Des de principi d'any, la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) ha detingut més de 40 persones implicades en robatoris i furts i ha desarticulat dos grups criminals que actuaven en aquestes zones. Els agents confien en l'efectivitat d'haver incorporat drons en els dispositius de seguretat per a tenir una visió online aèria i estàtica de punts estratègics, a més de per a fer seguiments de vehicles.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.