Neix el Casal Popular La Flama com a hereu de La Clau i El Buirac

El projecte farà una primera assemblea oberta el 24 de febrer

Un grup de persones vinculades a moviments socials ha posat en marxa el Casal Popular La Flama. L'objectiu que volen aconseguir és ser un espai de referència on conflueixin les diferents entitats i col·lectius que treballin per l'empoderament i la transformació social.

Els impulsors del projecte venen d'iniciatives anteriors com La Clau o El Buirac "espais des dels quals s'ha escrit la història dels moviments populars i transformadors de la vila", assenyalen en un comunicat. El Casal Popular la Flama es troba en procés de construcció i està previst que vegi la llum durant els pròxims mesos. El divendres 24 de febrer, a les 19 h i a la Sala 22 de l'Ateneu, tindrà lloc una assemblea oberta per donar a conèixer el projecte.

Des del nucli de la iniciativa asseguren que "els objectius d'aquest nou projecte col·lectiu, assembleari i autogestionat són els de dinamitzar la vida social de Cerdanyola des d'una perspectiva crítica amb l'estat actual de les coses i crear un punt de trobada on les veïnes i veïns de la ciutat puguin construir comunitat més enllà dels límits que ens imposa el sistema capitalista".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.