Neix el Grup Impulsor de l’Ecosistema d’Innovació de Cerdanyola

Aquest grup s'ha format arran del Pla Director de Polígons local

En el marc del Pla Director de Polígons, impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, s’ha creat el Grup Impulsor de l’Ecosistema d’Innovació de Cerdanyola. Es tracta d'un col·lectiu de persones relacionades amb el sector de la innovació i la recerca que pretèn fer de pont entre aquest àmbit i la ciutadania.

"El Grup Impulsor de l’Ecosistema té com a finalitat connectar l’ecosistema d’innovació existent amb el teixit empresarial, les persones emprenedores i la ciutadania", .ssenyala el consistori. La primera trobada s’ha dut a terme al Centre Tecnològic Eurecat, l'Ajuntament assegura que "ha servit per posar en comú els coneixements en l’àmbit de la innovació i fer propostes per fomentar la innovació a Cerdanyola i al territori".

La sessió va comptar amb representants d’Eurecat, el Sincrotró Alba, de les empreses Fun Brain, Lacer, Legrand, Onalabs i Sener i personal tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola. El Grup Impulsor de l’Ecosistema s’ha creat arran del Pla Director de Polígons impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola i que està executant l’Institut Cerdà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.