La neu enfarina diversos punts de Collserola

La previsió indica possibilitat de nevades durant la tarda al Vallès Occidental

Les previsions per a aquest dimarts 24 de gener s'han complert i la neu ha enfarinat diversos punts de Catalunya poc acostumats a aquests episodis. Els primers flocs han fet acte de presència a primera hora d'aquest dimarts a la zona de Barcelona i el Vallès Occidental però la nevada s'ha intensificat cap al migdia. A Barcelona i l'àrea metropolitana s'ha vist nevar a zones com Collserola o el Tibidabo, mentre que als Vallesos han quedat emblanquinats els parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Fins al moment, a Cerdanyola no ha caigut la neu.

 

A les comarques gironines, la neu ha estat persistent a Sant Hilari Sacalm (Selva) i a la Catalunya Central ha fet acte de presència a Igualada, Manresa, Vic, Tona, b i la muntanya de Montserrat.

La nevada s'esperava des d'aquesta matinada i poc a poc ha anat entrant a Catalunya. A l'àrea de Barcelona, s'han vist alguns flocs de neu en cotes baixes com Granollers (145 metres), Sabadell (190), Santa Maria de Palautordera (208), Sant Esteve de Palautordera (231), Terrassa (277) o Matadepera (423). A la Serralada Prelitoral la nevada no ha agafat per sota dels 500 metres. Sí han quedat emblanquinats els parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

La previsió a Cerdanyola

El Meteocat manté l'avís de perill moderat per neu a la zona del Vallès Occidental fins les 18 h d'aquest 24 de gener. El perill se situa en un nivell d'1 sobre 6. 

Avís de perill per nevades a Catalunya el 24 de gener de 2023. Font: Meteocat

Avís de perill per nevades a Catalunya el 24 de gener de 2023. Font: Meteocat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.