El nou mandat del PSC centra el Contrapregó dels Diables de Cerdanyola

El tradicional Contrapregó de la colla de diables va tancar amb un piromusical més gran que anys anteriors

El Contrapregó va tancar un any més la desfilada incendiària de Diables de Cerdanyola a l'Ajuntament, la nit de dissabte 11 de novembre. El discurs va girar entorn el nou govern en majoria absoluta del grup municipal del Partit Socialista de Catalunya, denunciant mancances i exigint novament el suport a les entitats cerdanyolenques. 

Crítiques al nou govern

En l'inici del discurs es va criticar la pujada de sous dels regidors i de l'IBI com a primeres mesures del nou mandat. "Només penseu en els diners!", entonava. També es va fer menció a la manca d'inversió en el jovent que ha de marxar fora "per a fer qualsevol cosa" i a la manca d'habitatge, sobretot social. 

Per acabar, es va fer una picada d'ull de complicitat al nou regidor de cultura, David González, avisant-lo que "als diables hauràs de cuidar si amb el foc no et vols cremar". Per tancar, es va fer un piromusical més gran que els anys anteriors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.