L'Ajuntament instal·la un rètol de benvinguda a Cerdanyola a la rotonda de Canaletes

El consistori ha anunciat que ho repetirà a altres rotondes de la ciutat

La rotonda d'accès a Canaletes i a la Ronda de Cerdanyola llueix, des de fa uns dies, un rètol gegant amb les lletres "CERDANYOLA DEL VALLÈS". Es tracta d'una actuació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb l'objectiu de "millorar la imatge de la ciutat".

El consistori explica que aquesta és una de les iniciatives per millorar la imatge dels accessos a Cerdanyola. En aquets cas és una una estructura tipus rètol formada per una base de formigó de corten sobre la que s’han instal·lat unes grans lletres d’acer galvanitzat amb el nom de la ciutat ‘Cerdanyola del Vallès’. 

"La seva instal·lació es completarà amb la instal·lació de la il·luminació de les lletres, la plantació d’un parterre de flors i la reforma i ampliació de la instal·lació de reg automàtic", indica l'Ajuntament. El projecte sencer té un cost de 17.545 euros i ha estat adjudicat a l'empresa Personalització d'espais públics SL. 

El consistori ha anunciat que "el projecte de dignificació dels accessos a la ciutat tindrà continuïtat amb la instal·lació de lletres iguals o similars a d’altres rotondes". En aquesta línia, està previst, sense data d'execució, dignificar l’entrada des de la UAB, des del parc de l’Alba i també des de l’accés nord.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.