Obert el termini per participar en la Cavalcada de Reis 2024

Enguany la cavalcada canvia el recorregut i s'unifica temàtica i estèticament

Cerdanyola del Vallès engega maquinària per a preparar l'arribada dels Reis d'Orient a la ciutat. Ja està obert el període d'inscripció per participar en la Cavalcada de Reis 2024, que enguany estarà unificada temàtica i estèticament. A més, el mateix Ajuntament facilitarà el vestuari que lluiran les persones que hi participin.

Cinc blocs temàtics

La Cavalcada de Reis 2024 comptarà amb sis carrosses més que en la darrera edició i estarà organitzada en cinc blocs, dedicats a la Fada Alba, Melcior (ciència i coneixement), Gaspar (art i cultura), Baltasar (natura i biodiversitat) i el tancament de la cercavila. Cada bloc comptarà amb la participació de voluntaris i voluntàries de les entitats, que aniran asseguts a les carrosses habilitades i també en comparses a peu. També hi haurà grups professionals d’animació i espectacles, la carrossa del personatge, un grup de dansa de les diverses escoles de la ciutat i una carrossa de seguici del personatge inspirador.

Distribució per edats i nou recorregut

Es contempla que hi participin infants de 7 a 11 anys (en les carrosses del seguici dels reis), joves a partir de 12 anys i adults en les comparses a peu, i també sis patges (edat mínima 16 anys). Una de les novetats d’enguany serà el recorregut de la cercavila, que sortirà del barri de Canaletes i finalitzarà a l’Escola Saltells.

Com participar?

Les entitats que vulguin participar en la Cavalcada hauran d'enviar un correu electrònic a l’adreça cavalcada@cerdanyola.cat. En el missatge hauran d'indicar quantes persones participaran i les seves edats. Els ciutadans que vulguin col·laborar com a voluntaris i voluntàries a títol individual també poden sol·licitar-ho en el mateix mail, indicant la seva edat. El termini màxim de participació és el dilluns 4 de desembre a les 12 h. 

Les peticions s’atendran seguint l’ordre d’arribada al correu electrònic. Si hi hagués excés de peticions, les entitats que no poguessin participar en l’edició de 2024 ho farien el 2025.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.