S'obre la convocatòria de la 11a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria

El projecte guanyador rebrà un guardó econòmic i assessorament gratuït

Ja s'ha obert el termini per presentar projectes a la Beca Rotary 'Impuls a l'Emprenedoria'. Les inscripcions a la 11a edició es poden fer fins al 10 d'octubre. Els participants opten a premis econòmics, d'assessorament, i participació en esdeveniments d'emprenedors. 

"La Beca Rotary està adreçada a distingir la millor iniciativa local emprenedora de Cerdanyola. Amb la Beca, es vol potenciar i fer visibles els projectes basats en la innovació, les TIC’S, eficiència energètica, economia circular etc., realitzats per a persones emprenedores, preferentment de Cerdanyola del Vallès", assenyala l'Ajuntament de Cerdanyola, el qual col·labora en l'organització de la beca. 

El premi a la millor iniciativa empresarial local estarà becat amb 2.500 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola. També guanyaran sessions d'assessorament empresarial per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, per a la gestió dels serveis jurídics i financers i per a la creació i disseny del web corporatiu. A més a més, rebran un diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes, i participaran en l’esdeveniment “Innpulso Emprende“ de la  RED INNLPUSO (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación) d’Espanya, com empresa innovadora representant de Cerdanyola.

Els projectes es poden presentar al Servei Municipal de Promoció Econòmica fins al 10 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donarà a conèixer a finals d’octubre o inicis de novembre dins de l’acte X Nit de Cerdanyola Empresarial, organitzat per Cerdanyola Empresarial. Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els següents enllaços:

Bases Beca Rotary 2023
Declaració responsable Beca Rotary 2023
Sol·licitud Beca Rotary 2023

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.