S'obre la convocatòria de la 8a Beca Impuls a l'Emprenedoria del Rotary Club

El premi dotarà la millor iniciativa local emprenedora amb 2.000 € en efectiu i assessorament empresarial

El Club Rotary de Cerdanyola del Vallès i l'Ajuntament de la ciutat han convocat la 8a edició de la Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2019, que dotarà als guanyadors amb assessorament empresarial, 2.000 € en efectiu i un diploma acreditatiu. El nom del projecte guanyador es donarà a conèixer el dia 21 de novembre a La Nit Empresarial.

La convocatòria busca fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora del municipi. Té l'objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès. 

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa, assessorament empresarial amb les prestacions d'un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat, disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres i assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Finalment, el guanyador i els finalistes rebran un diploma acreditatiu

Els projectes es poden presentar en el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica fins al 4 de novembre. Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços adjunts.

 

Què és el Rotary Club Cerdanyola?

La principal entitat convocant de la beca és el Rotary Club Cerdanyola. El Rotary  Club Cerdanyola  del  Vallès  és  "una associació  filantròpica  i  sense  ànim  de  lucre composta per homes i dones de negocis i professionals amb vocació de líders en els seus respectius àmbits, i que tenen per missió afavorir la millora del seu entorn social".

Segons afirmen els seus membres, des de la seva fundació l'any 2004 "ha participat en projectes socioculturals tant a nivell mundial com local, finançant en aquest interval de temps actuacions per valor de més de 118.000 €". El pròxim 25 d’octubre de 2019 a l’Hotel de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), se celebrarà una nova edició de la Nit Solidària del Rotary Club. 

Beca Rotary 2018

Mireia Ortega va ser l'emprenedora que va rebre la Beca Rotary de l'any passat. El seu projecte, LatScience, es tracta d'un joc de taula de divulgació científica per aprendre ciència. "Està destinat a utilitzar el joc en formació empresarial per aquelles persones que treballen en empreses científiques però que no tenen un background científic", explicava Ortega.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?