S'obre la convocatòria per a la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA)

L'ajut es pot demanar fins al 10 de setembre demanant cita prèvia a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cerdanyola

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha obert el període de sol·licitud de la Prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrències d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). L'ajut es pot demanar fins al 10 de setembre demanant cita prèvia a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cerdanyola del Vallès, al carrer Escoles 5.

L'objectiu d'aquesta prestació, que es convoca anualment, és contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a promoure l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

 

Com presentar les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds i la documentació necessària finalitza el 10 de setembre. Aquestes s'han de presentar mitjançant el formulari que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o a través d'Internet, accedint al web del Departament.

Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cerdanyola del Vallès, al carrer Escoles 5, que romandrà oberta fins el dia 31 de juliol de dilluns a divendres de 9h a 14h. Per ser atès, és necessari demanar cita prèvia.

Durant el mes d'agost, les sol·licituds s’hauran de presentar a les oficines del Passeig del Taulat 266-270, de Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.