S'obre la inscripció al Concurs d’Aparadors de Nadal 2019

L'Ajuntament de Cerdanyola col·labora amb el 50è Concurs d’Aparadors per Nadal que ha organitzat la Cambra de Comerç de Sabadell.

La Cambra de Comerç de Sabadell ha organitzat el 50è Concurs d’Aparadors per Nadal ​en col·laboració amb dotze ajuntaments de la comarca, entre ells, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Tots els comerços de la ciutat hi poden participar. A més, també es premiarà la millor campanya nadalenca 2019 en les xarxes socials.

Per tal de ser avaluats, els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il·luminats dins l’horari de visita del jurat, que serà entre el 9 i el 20 de desembre, de 9 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

També es convoca la sisena edició del Premi a la Millor Campanya Nadalenca a les Xarxes Socials per mitjà de la Comissió de Comerç, Interior i Turisme. En aquest cas, els participants hauran d’especificar que volen optar a aquest premi en l’apartat corresponent de la butlleta d’inscripció. A més hauran d’enviar, abans de l’11 de gener, per mail, una memòria explicativa de la campanya, així com adjuntar les mètriques dels resultats de la campanya. Aquesta haurà d’estar activa entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

 

El termini de presentació de propostes finalitza el 5 de desembre i en el cas de Cerdanyola del Vallès, les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament), per fax al 937 461 264 o per mail a [email protected]

La Cambra de Comerç atorgarà 3 premis als millors aparadors de la demarcació i un premi a la millor campanya en xarxes socials. El primer premi serà de 500 €, el segon de 200 € i el tercer premi consistirà en la realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis. A més, el millor aparador de la ciutat rebrà un diploma acreditatiu. El premi a la millor campanya en xarxes socials serà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o altre curs equivalent.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs aquí. També pots emplenar el formulari d'inscripció en línia.