S'obre el període d'inscripció a les activitats del Programa de Gent Gran Activa

El programa presenta una àmplia oferta d’activitats gratuïtes que es duran a terme des del 19 de febrer fins al 14 de juny

Des de l’Ajuntament de Cerdanyola a través de la regidoria de gent gran, s’impulsa el projecte de dinamització de Gent Gran Activa amb el qual es busca potenciar l'autonomia i l’apoderament del col·lectiu de la gent gran a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure. En aquest context, es presenta una proposta d’activitats quadrimestrals gratuïtes i obertes a persones de 60 i més any 

Portada del díptic Gent Gran Activa

Portada del díptic Gent Gran Activa

La programació inclou tallers i activitats de diferents àmbits, com l'estimulació cognitiva, el creixement i el benestar personal o les noves tecnologies, així com activitats d’oci i lleure de caràcter puntual. L’objectiu és oferir una programació d’activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes variades, d’acord amb l'heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran.

Com participar?

El programa comença el proper dia 19 de febrer i continuarà fins al 14 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir del dia 13 de febrer de manera presencial a l’Ateneu Municipal en horari de 10 a 14 h o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat. Per qualsevol dubte es pot trucar al telèfon 93 580 88 88 extensió 2141 o trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 603 620 214.

"Als darrers anys, la promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local de Cerdanyola del Vallès, amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu", s'apunta des de l'Ajuntament. Actualment, a Cerdanyola, les persones de 60 anys i més anys representen el 27,21% de la població.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.