S'obren les inscripcions per als cursos de català a Cerdanyola

Les inscripcions per a tots els nivells es poden fer entre el 16 i el 21 de desembre

Les inscripcions per als nous cursos de català del Servei Local de Català de Cerdanyola s'han de tramitar entre el 16 i 21 de desembre. Les persones que comencin el nivell més bàsic no hauran de passar cap prova de nivell, en canvi, aquells qui vulguin accedir a nivells més alts hauran d'haver passat la prova. 

Les inscripcions s'han de dur a terme prioritàriament en línia a través del portal d'inscripcions del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s'hi podran inscriure els dies 16 i 17 de desembre, com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general, els dies 20 i 21 de desembre. També es pot demanar suport presencial, sol·licitant cita prèvia al correu cerdanyola@cpnl.cat.

Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. A Cerdanyola, al gener s'oferirà el nivell superior (C2) en modalitat en línia però amb la prova presencial a la nostra població. La certificació que s’obtindrà és l’oficial.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.