S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

L'oferta fornativa del Consorci s'ha adaptat a les mesures de prevenció de la pandèmia

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa un nou període d'inscripcions per als cursos de català, que enguany venen marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia Covid-19. El procés d'inscripcions està obert fins al 16 de setembre per a les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d'aprenentatge, i del 17 al 25 de setembre, les inscripcions seran per al públic en general.

Així mateix, una altra novetat que s'incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris. Les persones que optin per l'atenció presencial poden demanar cita prèvia trucant al 93 580 27 51 o enviant un correu electrònic a [email protected].

 

 

Nous formats

La situació d'emergència sanitària ha fet adaptar l'oferta formativa del Consorci, que combinarà modalitats diferents, per cobrir totes les casuístiques: cursos 100% presencials; cursos semipresencials i cursos 100% en línia.

Amb tot, la durada preferent dels cursos continua sent trimestral de 45 hores, però també n'hi haurà de 90 hores, com el curs de català superior (certificat C2), o de 120 hores, en el cas de cursos intensius.