Obres al carrer: S'arreglarà l'asfalt a dotze carrers de Cerdanyola

La primera tongada d'obres es farà al passatge Pollancres, el passeig Doña Amelia i al carrer Santa Rosa

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha anunciat noves actuacions d'asfaltat als carrers de la ciutat. En la segona fase de les obres sobre l'asfalt s'arreglaran trams de dotze carrers i places. Els treballs comencen aquesta setmana al Ptge. Pollancres, Pg. Doña Amelia i C. Santa Rosa

Les primeres actuacions d'aquesta nova fase d'obres es faran: Entre el dimecres 14 i divendres 16 de desembre s’asfaltarà el Ptge. Pollancres; entre el dijous 15 i dijous 22 de desembre es duran a terme les obres d’asfaltat al Pg. Doña Amelia, al tram entre Av. de la Flor de Maig i C. de Víctor Català; i entre dilluns 19 i divendres 23 de desembre es realitzarà l’asfaltat al C. Santa Rosa, al tram entre Av. de Guiera i Av. de la Flor de Maig (sentit centre). Els carrers afectats pels treballs d’asfaltat patiran restriccions de circulació i estacionament durant els dies esmentats.

El consistori encara no ha determinat les dates de obres als carrers restants, però confirma que s'actuarà a: 

  • Carrer de Santa Anna entre C. de la Clota i Carrer de l'Or.
  • Avinguda del Parc Tecnològic (Pont) entre Pl. d'Europa i Final del pont.
  • Plaça d'Europa.
  • Ronda de Cerdanyola entre Plaça de l'Estatut i C. de la Pineda.
  • Passeig d'Horta entre Plaça de l'Estatut i C. de l'Avenir.
  • Carrer de les Canàries entre C. de Londres i Ronda de Serraparera.
  • Carrer de Lluís Companys entre C. d'Altimira i C. de la Misericòrdia i entre C. de la Indústria i Pl. de Marconi.
  • Passeig de Cordelles entre C. Santa Marcel·lina i C. del Francolí.
  • Ronda de Serraparera (Sentit Clota) entre C. de Serra de Galliners i C. Renaixement i entre l'Av. de l'Argentina i la Ronda de Serraparera, 7.

L’objectiu del govern municipal és "seguir efectuant, any rere any i de manera progressiva, actuacions d’asfaltat al conjunt del municipi per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat". en un comunicat, l'Ajuntament recorda que anteriorment s'ha arreglat l'asfalt a 13 carrers de la ciutat (carrers Llevant, Sant Jeroni, Compoamor, Pintor Togores, Diagonal, Santa Anna, Can Pallarès, Felip II, Puigmal, avingudes Europa, Roma i Adam i Eva i l’accés al camí de Can Sardà).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.