On has d'anar per cuidar la vista a Cerdanyola?

El TOT Cerdanyola t'ofereix diferents propostes per tenir cura dels teus ulls a la teva ciutat

Aquesta setmana el TOT Cerdanyola presenta quatre òptiques emblemàtiques de la ciutat que destaquen per la seva professionalitat, experiència i qualitat en el servei.

Amb un tracte proper i personalitzat, i amb una atenció optomètrica específica t’assessoraran en tot el que més et convingui i t’ajudi amb quelcom tan important com cuidar de tu i de la teva salut visual.

Si vols anar a un lloc de confiança per cuidar la vista, visita una d'aquestes propostes:

OPTICÀLIA FLORIT

opticalia florit optica cerdanyola

 

A Opticàlia Florit de Cerdanyola, el seu personal especialitzat t’atendrà d’una manera professional i personalitzada.

Volen que a casa nostra et sentis com un amic i amb aquesta confiança intentaran solucionar-te qualsevol problema relacionat amb la teva visió o bé amb la teva oïda. Els professionals t’informaran de les últimes tendències en muntures i vidres.

  Revisa la teva vista ara!


ÒPTICA ORTOPÈDIA SANT JORDI - Experts en la visió des de fa més de 45 anys

optica ortopedia santjordi optica cerdanyola

 

“Cada ull és un món”, per això  l'equip d’optometristes de l'Òptica ortopèdia Sant Jordi  està en constant formació per oferir les tècniques més actualitzades en Teràpia Visual, Baixa Visió i Orto-k.

Així mateix, als centres vesteixen la teva mirada amb una selecció de muntures de primeres marques on trobaràs el millor assessorament professional per escollir quin és el teu estil.

  Revisa la teva vista ara!


ÒPTICA & AUDIOLOGIA UNIVERSITÀRIA - Les millors marques amb els millors preus

optica universitaria optica cerdanyola

 

Amb més de 30 anys d’experiència, a Òptica & Audiologia Universitària, tenen un equip de més d’un miler de treballadors, més de 85 centres i el canal de venda online.

La missió és oferir-te les millors marques als preus més competitius del mercat, i una atenció personalitzada per a proporcionar-te un servei basat en la qualitat i l’excel·lència. Conscients de la importància de la salut visual, a Òptica & Audiologia Universitària ofereixen revisions gratuïtes en tots els seus centres.

  Revisa la teva vista ara!


ÒPTICA FÀBRICA - J.A. ACOSTA. Un homenatge solidari

optica fabrica optica cerdanyola

 

Òptica Fabrica comercialitza en exclusiva una col·lecció d’ulleres solidàries en memòria del fundador de les òptiques, Jose Antonio Acosta. El 10% del benefici obtingut amb aquesta col·lecció es destina a la fundació de l’hospital clínic de Barcelona on estan investigant per trobar nous tractaments contra el càncer.

És més que una empresa, una forma de vida. Han crescut veient com es pot fer d’un negoci. Un lloc proper, molt més humà i sobretot han après a veure els valors humans per sobre dels econòmics.

  Truca ara!