La PAH anuncia que la Yasmina ha signat un lloguer social

La PAH ha denunciat durant mesos la situació de vulnerabilitat de la Yasmina

La Yasmina ja té pis. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Cerdanyola del Vallès i Ripollet ha anunciat que la veïna de la ciutat Yasmina, ha signat un lloguer social per la cessió d'un habitatge propietat de l'administració pública de Cerdanyola.

La Plataforma ha celebrat que la lluita per trobar una solució per la Yasmina hagi tingut un resultat positiu. Durant la pandèmia, van posar en marxa la campanya #AguaParaYasmina denunciant la situació de vulnerabilitat que vivia amb la seva família i demanant l'activació del subministrament d'aigua al pis on vivia.

 


En aquest sentit, la PAH s'ha mostrat molt crítica amb la gestió dels serveis socials locals i de l'Ajuntament de Cerdanyola. La Plataforma ha acusat el consistori de menysprear la Yasmina i de desaparèixer deixant de banda les seves obligacions envers la ciutadania.

Després de mesos de negociacions i denuncia pública, finalment han aconseguit que la PAH. "La PAH continuarà denunciant les injustícies", ha anunciat la Plataforma des del mig de la plaça de Francesc Layret, afegint que seguiran "lluitant perquè es respectin els drets de totes les famílies davant de qui sigui".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.