La PAH Cerdanyola-Ripollet demana la suspensió dels lloguers

La PAH ha posat en marxa la campanya #SuspensiónAlquileresYA

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Cerdanyola del Vallès i Ripollet exigeix la suspensió dels lloguers "dins la campanya de Pla de xoc social". Diferents plataformes i agrupacions de defensa del dret de l'habitatge han reprès la campanya #SuspensiónAlquileresYA i han iniciat una recollida de casos que no puguin fer front al pagament del lloguer. 

"Són moltes les famílies que per la crisi econòmica derivada pel corona virus no podrà fer front al pagament del seu lloguer", destaquen des de la PAH. Per aquest motiu, "des dels diferents agents pel dret a l'habitatge digne hem decidit, de cara el consell de ministres que se celebrarà, exigir la suspensió del pagament del lloguer i organitzar la resposta recollint els casos que es troben en aquesta situació per tal d'informar-los dels seus drets i lluitar col·lectivament". 

 

Des de la PAH indiquen que ja s'han recollit 1.000 casos a Catalunya a través del web suspensionsalquileres.org

Les plataformes i agrupacions que impulsen la campanya són: PAH's Catalanes, Sindicat de Llogateres de Catalunya, Observatori d'Habitatge i Turisme del Clot Camp de l'Arpa, Sindicat d'Habitatge de la Verneda i la Pau, Sindicat d'Habitatge del Raval, Sindicat d'Habitatge de la Barceloneta, Sindicat de Barri del Poble Sec, Sindicat Habitatge de Gràcia, Sindicat d'Habitatge de l'Eixample Dret, Grup Habitatge Sants, Xarxa d'Habitatge del Masnou, Sindicat d'Habitatge del Casc Antic, Resistim al Gòtic, Sindicat d'Habitatge Sagrera, Xarxa d'Habitatge del Baix Maresme, Sindicat d'Habitatge de Vallcarca i 500/20.