La PAH de Cerdanyola i Ripollet denuncia la mala praxis dels Serveis Socials de Cerdanyola

La plataforma ha llegit un manifest davant l'Ajuntament de Cerdanyola, poc abans de l’Audiència Ciutadana

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, ha llegit un manifest davant de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès on denuncia la poca professionalitat i les males praxis dels Serveis Socials de Cerdanyola del Valles i assenyala l'Ajuntament com a responsable directe d'aquesta situació.

En el comunicat, que s'ha llegit durant una protesta que ha tingut lloc a la Plaça Francesc Layret, la PAH ha demanat al govern local de Carlos Cordón "que faci la seva feina". La plataforma ha afirmat que "sempre estarà amb les persones necessitades perquè amb les persones no s'hi juga", i ha mostrat la seva preocupació i descontent davant la immobilitat de les institucions en front del 4t intent de desnonament que ha petit un veí de la ciutat aquest matí per part del Banco Santander.

 

 

La lectura del manifest ha tingut lloc poc abans que comencés l'Audiència Ciutadana que es celebra mensualment a l'Ajuntament de Cerdanyola, audiència on els regidors i regidores es troben debatint la modificació del Pla General Metropolità davant les protestes de diversos veïns i veïnes del carrer de Santa Teresa i la zona els cinemes El Punt.