La PAH entrega una carta al Banc Sabadell, Solvia i Cerberus per demanar l'aturada dels desnonaments

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Cerdanyola ha participat en l'acció conjunta de les PAH catalanes

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Cerdanyola del Vallès ha participat en l'acció conjunta de les PAH catalanes entregant una carta al Banc Sabadell per demanar l'aturada dels desnonaments. Membres de la PAH local han entrat a l'oficina de la plaça de Francesc Layret i han entregat la carta al director de la sucursal.

L'escrit està dirigit a dirigents del fons inversor Cerberus, la immobiliària Solvia i el Banc Sabadell. La PAH reclama una reunió amb les entitats esmentades després que Solvia, segons explica la plataforma, decidís suspendre sense donar explicacions una trobada acordada pel passat 19 de març. "Les PAH's catalanes seguirem pressionant perquè les nostres exigències arribin a on correspongui", asseguren a la carta.

En concret, la PAH reivindica cinc qüestions. En primer lloc, l'aturada de tots els desnonaments, seguida de la renovació dels lloguers socials. Per una altra banda, demanen la regularització de les ocupacions de famílies vulnerables a través de lloguers socials i reclamen la figura d'un mediador "sense sectoritzar i basant-se en els punts acordats per a tots els casos". Per últim, reivindiquen la "recuperació d'actius per als casos que així ho requereixin i poder signar lloguers".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.