La PAH exigeix a l'Ajuntament que faciliti un lloguer social a un veí amb fibrosi pulmonar

En Toni és un cerdanyolenc que viu a un habitatge ple d'humitats

La PAH Ripollet-Cerdanyola s'ha concentrat avui, divendres 16 d'abril, davant l'Ajuntament per exigir una solució al cas del cerdanyolenc Toni, a qui li han diagnosticat fibrosi pulmonar "a causa de les humitats de l'habitatge on viu". 

 

"Quan en Toni es va quedar al carrer i sense sostre, aquest habitatge és l'única solució que va trobar. Es tracta d'un pis propietat de Cerberus, un fons que es nega a negociar un lloguer social o a donar una alternativa residencial tot i tenir innumerables habitatges buits", expliquen. 

Des de la PAH denuncien que l'Ajuntament de Cerdanyola i els Serveis socials no donen cap resposta al cas del Toni, "fins i tot després d'esgotar tot el circuit burocràtic per reclamar una solució".

Així, els membres de l'associació exigeixen que l'Ajuntament de Cerdanyola li ofereixi una alternativa residencial o la taula d'emergència, "de la qual compleix tots els requisits perquè sigui aprovada". A més, reclamen que els Serveis socials de la ciutat també "respectin el seu codi deontològic fent front a les seves obligacions". 

A crits de "sí se puede" i "gent sense cases, cases sense gent", els membres de la PAH reclamen una solució "immediata" al cas del veí Toni. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.