El Parc Taulí rep el Premi TOP20 per la seva àrea de pediatria i l’atenció al pacient crític

Els premis TOP 20 distingeix als centres que presenten els millors indicadors de qualitat, bon funcionament, eficiència i bones pràctiques sanitàries

L'Hospital Parc Taulí ha estat distingit amb el Premio TOP20 en la categoria d’àrea de pediatria pel seu Servei de Medicina Pediàtrica i en la categoria d’atenció al pacient crític pel seu Servei de Medicina Intensiva.

El director del Servei de Medicina Pediàtrica, Luís Renter, i la cap de secció del Servei de Medicina Intensiva, Marina Garcia de Acilu, han recollit els premis en representació dels professionals assistencials que hi treballen i que han fet possible aconseguir aquest premi.

En aquesta edició s’havia introduït per primera vegada l’àrea de pediatria com a unitat per avaluar.

Els premis TOP 20 els convoca l’empresa en estudis de mercat sanitari IQVIA i distingeix als centres que presenten els millors indicadors de qualitat, bon funcionament, eficiència i bones pràctiques sanitàries. Aquest programa de reconeixements està basat en indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària i en els quals participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.