El Parc Taulí tanca una planta durant el cap de setmana per una plaga de xinxes

L'hospital s'ha vist obligat a fer un tractament químic a la planta de pediatria abans de reobrir-la aquest mateix dilluns

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell s'ha vist obligat a tancar la planta de pediatria sencera durant el passat cap de setmana, mentre aplicava un tractament contra una plaga de xinxes que s'hi va detectar.

Segons va informar la setmana passada iSabadell, el passat 20 d'octubre es va detectar aquesta plaga de xinxes en una habituació de la planta de pediatria del nou edifici Ripoll, l'annex al centre hospitalari que va inaugurar-se l'any passat.

Després d'aplicar-se sense èxit dos tractaments tèrmics més conservadors, l'hospital va decidir fer un tractament químic més agressiu a partir del passat divendres, que ha obligat a tancar la planta sencera de pediatria durant tot el cap de setmana. 

Aquest dilluns, un cop erradicat completament el paràsit, la planta de pediatria ja ha pogut reobrir i rebre nous pacients. D'aquesta manera, confien en no tenir complicacions de cara a l'hivern, època en què els casos d'infeccions respiratòries augmenten considerablement. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.