El Parc del Turonet acollirà la renovada Festa del Comerç

Cerdanyola Comerç i Serveis celebra diumenge 17 de setembre la 7a Fira del Comerç, ara renombrada Festa del Comerç

La trobada d'una trentena de comerços socis de Cerdanyola Comerç i Serveis torna el pròxim diumenge 17 de setembre amb una cara renovada. El nou nom de l'esdeveniment a partir d'ara serà la Festa del Comerç i no la Fira del Comerç, tal com havia estat en les últimes sis edicions. El nou cartell està dissenyat en aquesta línia, amb la intenció d'evocar festivitat. A més, enguany el format s'escurça de dos a un dia, i es farà entre les 10 i les 20 h

5a Fira del comerç de Cerdanyola. FOTO: Bernat Millet

5a Fira del comerç de Cerdanyola. FOTO: Bernat Millet


La ubicació de la Festa serà el Parc del Turonet, en comptes de a la Plaça Abat Oliba com en la passada edició. El 2021 ja es va celebrar al Turonet per a complir les precaucions covid, i va funcionar tan bé que enguany es torna a recuperar. "Vam tenir una bona experiència per la gestió de l'espai i perquè no cal tallar carrers", ha explicat aquest dijous en roda de premsa el president de l'associació de comerciants, Xavi Olivé.

Gimcana per a gossos i altres activitats

Fins al moment han confirmat assistència 31 comerços, que es repartiran entre la zona de comerç i de restauració. Com és habitual, s'instal·larà també un escenari on es faran activitats programades durant tota la jornada i paral·leles a les que cada soci organitzi a la seva carpa. El més innovador d'enguany serà la gimcana per a gossos i amos, que es farà a partir de les 10 h i fins a les 12 h. A més, Cerdanyola Comerç i Serveis ha convidat dues bandes cerdanyolenques a fer actuacions musicals: Miri's Way Band i Memphis Train. 

Programació a l'escenari

10 h - Obertura de la Festa del Comerç

10.30 a 11 h - Benvinguda i parlaments institucionals

11 a 12 h - Zumba Multiesport

12 a 12.30 h - Taller emocional Sinapsis

12.30 a 13 h - Exhibició acrobàcies a càrrec de Qóreo

13.30 a 14. 30 - Actuació musical de Miri's Way Band

17.30 a 18 h - Ioga a càrrec de Kevala Psicología

18.30 a 19 h - Sorteig de la panera de la Fira

19 a 20 h - Actuació musical de Memphis Train

20.30 h - Tancament fira

Activitats a les carpes

A més de les organitzades a l'escenari, alguns comerços faran les seves pròpies activitats a les carpes. D'11.30 a 12 h la Meeting Point School of Languages farà una 'water gimcana' per a refrescar tothom. De 10 a 12 h i de 16 a 18 h es farà un taller infantil de pintar bosses a la carpa de l'assessora financera Marga Engra.

Stands de comerços de la 6a Fira de Comerç. FOTO: Ale Gómez

Stands de comerços de la 6a Fira de Comerç. FOTO: Ale Gómez


Al llarg de la jornada s'aniran fent altres activitats en els diferents estands, com un taller de reparació de bicicletes a Basoa Bikes, tatuatges per a infants a càrrec de Tatuajes hechos con amor o jocs per a nens i nenes amb autisme a la carpa d'ABC. També, la Trenceria Queen farà trenes a qui vulgui, Sinapsis organitzarà un taller de xapes i bola antiestrès, i finalment All for Skin ofereix un diagnòstic facial i corporal i un taller de maquillatge a visitants amb inscripció prèvia. A més a més, a l'entrada del Parc del Turonet s'instal·larà un espai de jocs gegants per als més petits. 

Sorteig de la panera de la fira

Els visitants de la Festa del Comerç podran participar en un sorteig i guanyar una panera amb productes de tots els comerços instal·lats al Turonet. Les butlletes les repartiran els mateixos socis en les seves carpes. El sorteig es farà a les 18.30 h i serà condició imprescindible per a guanyar el fet de ser present a la fira en aquell moment. 

Temps difícils pel comerç local

Durant la roda de premsa, Xavi Olivé ha valorat en quin estat es troba en aquests moments el comerç local: "Estem patint una situació molt complicada", ha sentenciat. Tot i remarcar que les dificultats es pateixen en l'àmbit català, Olivé ha remarcat problemes a Cerdanyola en termes de mobilitat i d'urbanisme, també la manca de relleu generacional als comerços. 

És per això que any rere any l'associació de comerciants demana incansablement el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola. Al respecte, la regidora Cristina Padilla, també present a la roda de premsa, ha agraït la tasca de l'associació en la celebració d'esdeveniments com la fira, i ha volgut engrescar la ciutadania a assistir-hi. "Continuem apostant per promocionar el comerç local", ha tancat. 

El Tot Cerdanyola participa a la festa

El TOT també serà present a la Festa del Comerç en un dels estands, repartint revistes, gorres globus. El col·laborador del TOT, Danny Romero estarà present a l'estand a partir de les 12 h per a signar el seu llibre, un recull dels relats que l'escriptor ha publicat a la revista. 

A més, tothom que vulgui podrà participar en el sorteig d'un dels cinc menús de pollastre que ofereix la Rostisseria Andrius.

Més info: Guanya un menú de pollastre visitant la parada del TOT a la Fira de Comerç i Serveis de Cerdanyola

Estand del Tot Cerdanyola en la 6a Fira del Comerç. FOTO: Tot Cerdanyola

Estand del Tot Cerdanyola en la 6a Fira del Comerç. FOTO: Tot Cerdanyola


Els comerços participants

- Opticalia florit

- Pro360bikes

- Basoa Bikes

- Tatuajes hechos con amor

- Club Esportiu Multisport Cerdanyola

- Klancetines

- Kevala psicología

- Viu Somriu

- Meeting Point School of Languages

- El Tastet.cat

- La Galindeta

- Lilas

- All for Skin

- Tot Cerdanyola

- Spa'l gos

- ABC Centro educativo terapéutico

- Sinapsis

- Clínica Dental Smalium

- Matsuko

- Lillypop Foodtruck

- Lilipynk Complements

- Xavi Olivé Fotografia

- Òptica Fàbrica

- Espai xarcuter Montse

- Trenceria Queen

- Aluminios Fiser

- Tempo di Vino

- Centre Òptic Cerdanyola

- Ecopizza

- Femar sabateries

- Marga Engra

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.